MijnMotto

Het leven is één groot feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen!
Dat is nou nét wat je bij Frozi Yogi® kunt doen. Je eet er niet alleen iets lekkers en verantwoords, maar je kunt ook je creativiteit kwijt in het zelf samenstellen van je Frozen Yogurt en er telkens je eigen feestje van maken. Dat is een unieke ervaring op zich!

liefs ilse


 

Selfservice

De ultieme eetbeleving

Door middel van het self service systeem kun je bij Frozi Yogi® van jouw “frozen love in a cup” telkens weer een feestje maken. Er zijn maar liefst twee toppingbars; één met vers gekoeld (seizoens)fruit, de ander met een wisselend assortiment van crunchy noten, HOME-MADE granola en andere zoete verleidingen. Zo creëer je zelf jouw geluksmomentje.

Om optimaal van dat geluksmomentje te kunnen genieten en je zintuigen te prikkelen, werkt Frozi Yogi® uitsluitend met de beste producten. Het fruit is van A-kwaliteit, dagvers en nooit uit de vriezer!


 

Koffie,thee & hot chocolate

van Simon Lévelt

Frozi Yogi® werkt het liefst met lokale ondernemers samen. De biologische en fairtrade koffie en thee van onze buurman Simon Lévelt was dan ook een bewuste keuze. Bij Simon Lévelt staat eerlijke handel voorop. Bovendien staat zorg voor mens en milieu hoog bij hen in het vaandel.

Frozi Yogi® serveert een biologische koffiemelange van de beste arabica bonen waaraan robustabonen zijn toegevoegd voor extra kracht. De cafeïne vrije variant is een biologische melange van 100% arabicabonen.

De theekaart wordt regelmatig aangepast op de seizoenen.