Heuvelstraat 118, 5038 AH TILBURG

Mijnmotto

Het leven is één groot feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen!
Dat is nou nét wat je bij Frozi Yogi® kunt doen. Je eet er niet alleen iets lekkers en verantwoords, maar je kunt ook je creativiteit kwijt in het zelf samenstellen van je Frozen Yogurt en er telkens je eigen feestje van maken. Dat is een unieke ervaring op zich!

liefs ilse


Selfservice

De ultieme eetbeleving
Door middel van het self service systeem kun je bij Frozi Yogi® van jouw “frozen love in a cup” telkens weer een feestje maken. Er zijn maar liefst twee toppingbars; één met vers gekoeld (seizoens)fruit, de ander met een wisselend assortiment van crunchy noten, HOME-MADE granola en andere zoete verleidingen. Zo creëer je zelf jouw geluksmomentje.

Om optimaal van dat geluksmomentje te kunnen genieten en je zintuigen te prikkelen, werkt Frozi Yogi® uitsluitend met de beste producten. Het fruit is van A-kwaliteit, dagvers en nooit uit de vriezer!


Koffie, thee & hot chocolate

van Simon Lévelt
Frozi Yogi® werkt het liefst met lokale ondernemers samen. De biologische en fairtrade koffie en thee van onze buurman Simon Lévelt was dan ook een bewuste keuze. Bij Simon Lévelt staat eerlijke handel voorop. Bovendien staat zorg voor mens en milieu hoog bij hen in het vaandel.

Frozi Yogi® serveert een biologische koffiemelange van de beste arabica bonen waaraan robustabonen zijn toegevoegd voor extra kracht. De cafeïne vrije variant is een biologische melange van 100% arabicabonen.

De theekaart wordt regelmatig aangepast op de seizoenen.


Boerenhangop

vers van het land
Frozi Yogi® gebruikt voor haar 6-pack verse hangop van “Kaasboerderij de Leyedaeler”. De hangop wordt gemaakt van verse volle yoghurt en bevat 10% vet waardoor het een heerlijke romige smaak heeft. Super lekker om te combineren met vers fruit, honing of HOME-MADE granola.

Frozi Yogi® serveert de hangop in milieuvriendelijke weck potjes. Uiteraard is de hangop ook TO GO te verkrijgen in een handige meeneem beker. Ideaal voor onderweg, fijn voor in de trein, snelle lunch of gewoon lekker voor thuis op de bank.